گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی(کارخانه اروم آدا)

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی(کارخانه اروم آدا)

موضوع:
محصولات کارخانه اروم آدا


فهرست مطالب
عنوان صفحه
تاریخچه اروم آدا 1
خط توليد گوجه فرنگي : 4
توليد سس مايونز : 8
طرز تهيه كمپوت هلو 11
دستور العمل توليد كمپوت گلابي : 13
دستورالعمل تهيه كمپوت گيلاس 15
پوره سيب و هلو 17
مرباي زردآلو 20
مرباي توت فرنگي 22
مرباي هويج 24
مرباي بالنگ 27
تهيه كنسرو لوبيا 30
ترشي مخلوط 32
خيار شور 35
برگ مو 36
آب ميوه 36
تسويه خانه و فاضلاب كارخانه 38

تاریخچه اروم آدا
شرکت اروم آدا در 9 کیلومتری شهر ارومیه در جاده سنتو در محیطی بسیار خوش آب و هوا با مساحت تقریبی 45000 متر مربع تاسیس گردیده است . این شرکت در سال 1370 به منظور تولید انواع محصولات غذایی به بهره برداری رسید تولیدات اروم آدا ابتدا شامل انواع رب گوجه فرنگی بود که به تدریج با توجه به نیاز مشتریان و نیز سیاستهای توسعه شرکت ، علاوه بر محصول فوق ، انواع سس مایونز وکچاپ ، شورجات و انواع ترشی ها ، بسته بندی عسل ، انواع کمپوت و کنسرو ، پوره ها و مرباجات ، انواع آبمیوه و همچنین انواع رب گردید.
مدیریت ارم آدا با باور این دو شعار که کیفیت مسیر ماست نه مقصد ما و همواره حق با مشتری است، خط مشی کیفیت ایمنی خود را با اطمینان از جلب رضایت مشتری با
براورده ای سازی کیفیت مطلوب و تاثیر گذار بر زندگی مشتری قرار داده است.
برا ی این منظور اهداف زیر مد نظر قرار دارد :
• عرضه محصول قابل رقابت در بازار داخلی و خارجی ،
• صادرات محصول به کشورهای مختلف،
• حضور سالانه در نمایشگاههای خارجی،
• تولید محصولاتی که از طرف مشتری پیشنهاد می گردد، در صورتی که از نظر اقصادی به صرفه باشد.
• رعایت نکات بهداشتی و کنترل مداوم در تولید ، کارکنان و محصولات تولیدی،
• ایجاد بستر مناسب جهت ارائه نقطه نظرات بهداشتی در خطوط تولید توسط مسئولین و اپراتورهای تولید،
• پیاده سازی و حفظ سیستم مدیریت کیفیت (Quality Assurance )
• حمایت و همکاری با موسسات علمی و پروژه های تحقیقاتی
شرکت اروم آدا، برای مدیریت کیفیت و نیز سلامت و ایمنی محصولاتش اقدام به اخذ :
• اخذ گراهینامه های مربوطه، از سال 1377 اغاز و تا کنون ادامه یافته است به نحوی که شرکت اروم ادا مفتخر است که هم اینک گواهینامه استاندارد ایزو 9001 نسخه 2000 را از شرکت ((TUV NORD )) مه ار معتبر ترین مراجع صدور گواهینامه مدیریت کیفیت است را دارا می باشد و پیاده سازی سیستم HACCP را نهایی نموده و در حال اخذ گواهی مربوطه از همان شرکت می باشد .
• اخذ نشان بین المللی حلال
• گواهی نامه بین المللی FDA (Food and Drug Administration ) از شرکت FDA Registrar Crop
مدیریت شرکت اروم آدا ، با التزام به موارد فوق کلیه کادر شرکت را موظف به پایبندی به موارد و اهداف عالیه فوق نموده است. اهمیت به نظرات مشتری جزء مهمترین برنامه های این شرکت است به نحوی که اروم آدا همیشه منتظر پیشنهادات و انتقادات مشتریانش می باشد .
شرکت اروم آدا در بعد صادرات، با توجه به خط مشی شرکت، رقابت در بازار های خارجی را جزء برنامه های اساسی خود قرار داده، به نحوی که در حال حاضر صادرات به کشورهای زیر انجام می پذیرد :
کانادا ، سوئد ، آمریکا ، انگلستان ، فرانسه ، روسیه سفید ، آلمان ، استرالیا ، ژاپن ، مالزی ، ترکیه ، عراق، کویت ، عربستان سعودی ، نیجریه ، کنیا ،تانزانیا ، بحرین و کشورهای بنلوکس...


خط توليد گوجه فرنگي :
ترتيب و عمليات توليد رب گوجه فرنگي شامل مراحل زير مي باشد.
دريافت گوجه فرنگي از مزارع – شستشوي گوجه فرنگي – سورتينگ و لكه گيري – خرد كردن – حرارت دادن – فيلتر اسيون – غني سازي – غليظ كردن پالت گوجه – بسته بندي
مرحله اول : دريافت گوجه فرنگي از مزارع : بهترين نوع گوجه در ايران گوجه مرند بوده كه داراي رنگ مناسب و بريكس بالا مي باشد .
نحوه حمل گوجه فرنگي از مزرعه به كارخانه بسيار مهم مي باشد در ايران حمل گوجه به وسيله سبد هاي 20 تا 25 كيلو گرمي صورت مي گيرد ولي در اكثر كشورهاي پيشرفته امروزه حمل توسط كانال هاي آبي صورت مي گيرد اين نوع حمل باعث مي شود كه آب نقش حفاظت كننده گوجه فرنگي تا كارخانه ايفا مي كند و در ضمن زمان خيساندن از وقتي شروع مي شود كه گوجه فرنگي ها داخل مخازن ريخته مي شود.
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 10540 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: word - قابل ویرایش

تعداد صفحات: 44

حجم فایل:803 کیلوبایت

 قیمت: 50,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل پشتیبانی 24 ساعته : 09909994252